onsdag 3 februari 2010

Guys & Dolls

Jahapp, vad har då hänt sen sist...

När vi va ute i lördags så hade en kille som Emelie pratade med sagt att stället att gå till på tisdagar är Guys & Dolls. Å detta måste vi givetvis utforska! Så det gjorde vi.

Killer heals är ett måste!


Den obligatoriska "jag tar bild på oss själva"-bilden.


Helt okej ställe, men jag måste säga att jag gillade Mi6 bättre. Kan ha haft att göra med mitt state of mind, dock. Det va väldigt mycket "rikare" här...vid ett tillfälle under kvällen va det t.o.m. en kille som slängde sedlar ut över dansgolvet. Wow...impad! Not!


Inne på dansgolvet.


Såg även vår första "kändis"...Brody Jenner från The Hills. Jag å Malin fattar inte mycket men Jossa å Emelie är ju head over heals! Så mycket att hänga i julgranen va han faktiskt inte...


Ställena stänger ju 02.00 här så då va det bara att ta taxi hem. Först skulle vi bara hitta en som körde oss hem flat rate 45 dollar. Efter många om å men gjorde vi det...sen tvingade vi dessutom honom att köra inom McDriven...han va lagom glad! Men vi va nöjda, det är det viktiga. :)


Lite smått röda ögon i taxin på väg hem.



Idag har vi haft sooool! Underbart att få ett par timmar vid poolen. Det är fortfarande kallt när det blåser, men det tar sig verkligen.


Klockan 16.30 skulle vi kolla på en lägenhet upp i West Hollywood. Enligt busstabellen skulle vi va framme ca 16.10 men oj så fel man kan ha. Närmare 16.45 va vi framme. Dessutom kostar det olika varje gång, man kan aldrig helt säker. Man får ingen växel heller så det gäller att ha jämna pengar. Helt vansinnig system!



Det först vi blev tillsagda när vi kom hit va att man ska veta var man ska, hur man ska ta sig dit och hem plus att alltid berätta för nån annan var du är. Varje gång vi är ute å letar lägenhet bryter vi mot ALLA dessa regler. Dessutom tar vi gärna upp kartan och håller hårt i våra väskor så att folk verkligen ser att vi är lost. Bra, eller hur? :)


Jaja, den lägenheten va väl inget vi kommer att satsa på kanske. Fin å så men på första våningen, ingen balkong, terass eller gräsplätt att sola på, dörr direkt ut i sovrummet och en stor glasskutdörr i vardagsrummet. Varför behöver man tre dörrar ut till samma gata?


Nu har vi precis ätit och jag å Jossa slappar lite framför E!. Grym kanal!


Snart är det kanske till att göra sig i ordning igen, nån kille som Malin snackar med säger att det är party i Hollywood Hills. Men som sagt, mycket snack - liten verkstad! Hade dock vatt kul! :)

Hoppas ni har det bra där hemma! Ta det lungt i snön...


<3

5 kommentarer:

  1. Ni är så himla fina! Men lite dålig kändisspotting känner jag!

    SvaraRadera
  2. Hur fasen kan de stänga 02.00?! Krogen i ARVIDSJAUR stänger ju då! Och ni är i Hollywood!

    :)

    SvaraRadera
  3. Så söt du är love, vill också vara där med dig. Låter farligt när du säger att ni bryter mot "reglerna" när ni är borta, blir ju orolig då ju.
    Ta hand om dig. Puss /?

    SvaraRadera
  4. Malin, Malin, Malin, alltid lika vacker..

    Brody, men för fasen..han e ju bara sliskig! *hehe*

    Kram

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera